Varför svettas skinka?

Ok, detta är sliskig Seinfeld-problematik på ofattbar låg nivå, ämnet har ansetts uttjatat ända sedan farfar Hedenhös tid, och i ärlighetens namn ställer vi oss nog alla apatiskta till den korkade frågeställningen. Men... mina fingrar kliar något enormt, kräkmusklerna är ordentligt uppvärmda och blundar ser jag bara ett rött, elakt frågetecken. Jag måste helt enkelt få skriva av mig en skvätt, ventilera internet-lungorna och höra vad ni andra idioter har för funderingar och förklaringar...


Som vi alla vet har smörgåspålägg olika och häftiga egenskaper. Varför de har blivit tilldelade just dessa, och till vilken anledning och användning är fortfarande oklart och lurigt. Den samlade forskareliten står självfallet handfallna och hoppet om ett mirakulöst mirakel är det enda grässtrå som finns kvar i deras inkompetenta händer. Trots deras pinsamt svaga forskarinsatser har de lyckats luska fram ett par konstaterande:

Kaviar luktar, brieost stelnar och nutella är tråkigt.

Senaste tillskottet på forskarhimlen är, ja du gissade rätt, att skinka svettas! Enligt vanlig praxis famlar läkarna och doktorerna i totalt jävla mörker och är allmänt snurriga och dåliga. Så.. p.g.a. mitt enorma skink-intresse och brist på Illustrerad Vetenskap-artiklar vänder jag mig därför till den sista samlingsplats där jag vet att användarna är extremt rigorösa i sin källkritik, ofta levererar resultat och alltid, alltid är mycket trevliga.


Varför svettas skinka?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback